Milekbca Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 WITAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW FORUM, OBSERWUJE WASZE FORUM OD DŁUŻSZEGO CZASU INTERESUJE SIĘ QUADROCOPTERAMI OD PARU MIESIĘCY. CHCIAŁBYM UCZESTNICZYĆ W ŻYCIU FORUM MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIE TO DOBRA PRZYGODA I POMOŻE MI W ROZBUDOWANIU SPRZĘTU ORAZ WYMIANY DOŚWIADCZENIAMI. POZDRAWIAM MIŁOSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Przeczytaj netykietę i napisz jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milekbca Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Przeczytaj netykietę i napisz jeszcze raz. WITAM JAKĄ NETYKIETĘ NIE BARDZO ROZUMIEM POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 https://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milekbca Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam już zrozumiałem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witaj na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi