alkraj Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Mam wszystko inne tylko potrzepny mi jest ten klips co na świece sie zakłada, jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zrobienie takiego jak fabryczny byłoby kłopotliwe i moim zdaniem bezcelowe. Natomiast, jeżeli chcesz np ustrzec się manipulowania przy pracujacym silniku można podłączyć do świecy przewód (np skręcić zaciskiem z rozebranej kostki elektrycznej - takiej listwy w której zaciska się przewody), drugi przewód "podłączyć" do którejś śruby mocujacej silnik do łoża i na końcu tych przewodów dać jakieś gniazdko, które mocujemy w modelu. Oczywiście do tego musimy mieć pasującą wtyczkę, którą będziemy żarzyć świecę :] Mam to sprawdzone w dwóch modelach i jest to bardzo praktyczne w użyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ....ze spinacza plastikowego do bielizny, albo, jak pisze przedmówca, np. z jack'a(?) - to coś/wtyk do głośników i słuchawek, ale większe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Co za czasy, co za czasy, jak nie pokażesz to żaden "młody" nie pomyśli. Bierzesz zwykłą klamerkę do bielizny i odpowiednio ją nacinasz od przodu, bierzesz dwa kawałki blaszki i wyginasz z nich złączki, bierzesz dwie śrubki M2 z nakrętkami. Wiercisz w kawałkach klamerki otwory, wkładasz śruby, dokręcasz złączki i masz gotowy klips. Więcej czasu mi zajęło narysowanie tego. Po złożeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.