madrian Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Natknąłem się na francuską stronę z licznymi rzutami 3D różnych maszyn, w tym wielu mało znanych. http://richard.ferriere.free.fr/3vues/3vues.html Jeśli strona jest znana, to można zamknąć i usunąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Dzięki za link. Nawet jak się nie przyda to i tak miło popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 "Francuzka" to jest kobieta obywatelka Francji, a "francuska" to jest przymiotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A wiesz, że w pierwszej chwili tak napisałem. Potem mi się coś po...kręciło i zmieniłem. Teraz powinno być dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Luzik, kiedyś też mi się myliło dopóki nie odkryłem, że to łatwo zapamiętać, bo "Francuzka" to żona "Francuza" bo Francuska musiałaby być żoną Francusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.