matsen Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam serdecznie, mam nadzieję, że piszę w dobrym dziale. Zdobyłem ostatnio model Kyosho Sandmaster mk-2. Silnik to gt12scr. Problem dotyczy silnika bo w szarpance brakuje sprężyny i sprzęgło jest niekompletne. Niestety w Internecie jest niewiele informacji na temat tego modelu o częściach nie wspominając.. czy ktoś z Was mógłby podpowiedzieć z czego mógłbym dopasować te elementy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Najlepiej jak byś spróbował na innym forum tu więcej samolotów jest. Spróbuj na rcauto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matsen Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 No to pozostaje mi szukać informacji. Dzięki za info : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Spróbuj popytać w Ikarze http://www.rc-ikar.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesna31 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam serdecznie, mam nadzieję, że piszę w dobrym dziale. Zdobyłem ostatnio model Kyosho Sandmaster mk-2. Silnik to gt12scr. Problem dotyczy silnika bo w szarpance brakuje sprężyny i sprzęgło jest niekompletne. Niestety w Internecie jest niewiele informacji na temat tego modelu o częściach nie wspominając.. czy ktoś z Was mógłby podpowiedzieć z czego mógłbym dopasować te elementy? Zaglądnij na stronę ikar rc tam znajdziesz części do kyosho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matsen Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Niestety nie ma tam tego co szukałem. Ale znajomy miał starą jakąś szarpankę z kawałkiem sznurka i tym sprzęgiełkiem ale bez sprężyny. W wolnej chwili załatwię jakąś sprężynę i spróbuję nawinąć, zobaczymy co z tego wyjdzie. Dziś zmierzyłem kosz sprzęgłowy suwmiarką i znalazłem na allegro łożyska w takim wymiarze po całe 3.66zł/szt - zamówionePoszukałem na allegro i segery się znalazły więc może temat sprzęgłą uda się ogarnąć, po dokładnym obejrzeniu silnika okazało się, że głowica trzyma się aż na 1 śrubie, próbowałem m3 ale coś mi się wydaje, że ten silnik ma gwinty calowe, więc w wolnej chwili kolejna rzeźba... swoją drogą ciekawe czy odpali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 KYOSHO GT12S-CR C http://www.hobbymodelismo.com.br/detalhe.asp?cod=KYO74511EX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi