luki19944 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam. Postanowiłem napisać coś o naszym lataniu w Czułowie. A więc to było tak. Pojechaliśmy na łąkę w Czułowie aby sprawdzić jaki jest tam teren. Okazało się, że teren jest równy, więc po krótkiej negocjacji z właścicielem ziemi postanowiliśmy, że będzie to nasze lotnisko. I tak rozpoczęło się nasze latanie w Czułowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 moze jakies foty... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zapomniałem dodać. Foty będą po weekendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Na początek foty robione telefonem komórkowym więc ich jakość nie jest zbyt dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Na Czułowie spotykamy się na lotnisku z kolegami którzy wraz z nami latali swego czasu na Podwarpiu, lecz ze względu na uziemionych lekarzy musieliśmy poszukać jak widać skutecznie ładnych terenów tyskich. Ludzie z okolicy są przyjaźnie nastawieni do naszego hobby w porównaniu do mieszkańców okolic Podwarpia ,,Lekarzy''. Po długim weekendzie pojawią się nowe fotki naszych modeli na których być może znajdzie się mój nowy nabytek PIPER J3 cub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A oto zdjęcie mojego nowego nabytku Piper J3 cub jeszcze nie złożony. Rozpiętość skrzydeł - 184cm, silnik - 10ccm Dziś 18.08.08 nieźle sobie polataliśmy. Pierwsze w górę poszły elektryki : dominator mojego brata Krystiana oraz słynny easyglider Batmana. Następnie latał mój model akrobacyjny Tornado i wreszcie pięknie latający trenerek Pana Janusza. Trenerek po starcie. A to precyzyjne lądowanie trenerkiem Pana Janusza. Nie odbyło się również bez Fikołków. Niestety start się nie udał z powodu problemów z elektroniką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam.Dzisiaj z młodszym synem wybraliśmy się na naszą łąkę aby poszaleć easy starem.Pogoda dopisała bo było w miarę ciepło.Kilka fotek: URL=http://g.imageshack.us/img379/obraz004nl8.jpg/1/][/url] no i to tyle na dzisiaj,ale to chyba nie wszystko jeszcze przed zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Na wiosnę pas będzie wykoszony wzdłuż drzewek,będzie łatwiej lądowa no i będzie trochę dłuższy i szerszy.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 jak patrzę na niektórych kolegów Latających na zdjęciach to wierzę ze jestem jeszcze "młodzieniaszek" serdecznie pozdrawiam całą grupę ja wczoraj i dziś "wietrzę slrzydełka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.