zynaps Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam. Dziś postanowiłem się przywitać,tak więc parę słów: Mam na imię Grzegorz z zawodu jestem elektronikiem i mieszkam w okolicy Tarnowskich Gór. Od zeszłego lata zacząłem aktywnie uprawiać modelarstwo i latanie RC. Latanie zacząłem od samolotu Pioneer 1400 i to hobby mnie wciągnęło. Obecnie kieruję w stronę modeli ESA ale na razie rekreacyjnie. Buduję z powodzeniem modele z EPP i usiłuję utrzymać się nimi jak najdłużej w powietrzu... - z udanym skutkiem:). Pragnę dzielić się zdobytą skromną wiedzą i doświadczeniami w modelarstwie na tym forum. Chciał bym pokazać tu swoje modele i przedstawić relację z ich budowy,opisać swoje problemy i otrzymać na nie odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi