a_skot Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Posiadam darmową wersję Turbo Cada. Zwykle używałem go jedynie do wydruku planów. Ostatnio jednak trafiłem na pewien problem. Otóż zaszła potrzeba przeskalowania rysunków. Z wyliczeń wyszło mi, że powinienem przeskalować obrazki ze 100% do 76,47% Zna ktoś prosty sposób jak to wykonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Wątek zamknięty - jest rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras103 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam Mam podobny problem, czy mógłby kolega zdradzić "tajemnicę" na skuteczne i pewne przeskalowanie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Tez jestem ciekaw jak to przeskalować???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zaznaczacie wybrany fragment planów który chcecie powiększyć, lub poprostu cały arkusz planów (Ctrl + A). Na dole ekranu uaktywnia się pasek: Scale X, Scale Y : wpisujecie sobie wartość, ile razy chcecie powiększyć obrazek dla danej osi, Enterem zatwierdzacie i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.