TomaszNowy Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witam wszystkich modelarzy, pozdrawiam z Dąbrowy Górniczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 A może coś więcej o sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszNowy Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Nie jestem, rasowym modelarzem tylko rasowym wędkarzem. Od dłuższego czasu buduję modele pływające - tzw łódki zanętowe. Chcąc iść z postępem czasu postanowiłem rozbudować swoje łódki o system GPS. Mam z nim jednak trochę problemów i chciałem zaczerpnąć wiedzy od użytkowników tego forum, a także podzielić się już zdobytą wiedzą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Coś mi się wydaje, że w sprawie takich łódek ktoś już się tutaj rejestrował... Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi