Abba Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Cześć, z samolotami miałem do czynienia w latach młodzieńczych ( nitro bo elektryki wtedy kulały później nastała kilkunastoletnia przerwa. Dwa lata temu postanowiłem wrócić do hobby, bliźniaki moje już ciut większe to może i młody narybek się w to wkręci. Na pierwszy "powrotny" model wybrałem Pioneerka i to był strzał w dziesiątkę, teraz do lotu już prawie gotowy jest Solius, skrzydełko pod fpv a małe nitro w budowie i dużo planów na więcej modeli i latania. Jeżdżę też autkami rc oraz próbuję "ogarnąć" wyścigowego drona. Chyba jedyna dziedzina modelarstwa w jakiej mnie nie ma to łodzie, mam wrażenie że łatwiej zdjąć samolot z drzewa niż wydobyć łódkę z zimnej wody... Chętnie się dowiem czegoś więcej od bardziej doświadczonych pilotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi