motyl Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Jako że moja nowa aparaturk ajeszce nie dotarła, a głód latania zoraz większy dziś ide latać na uwięzi wielokrotny mistrz polski udostępnił mi swój model którym w tym sezonie latał w pucharze polski, bo sobie oblatał wczoraj nowy model. modelik fajny na 10cm. Mało tego dostałem od niego drugi model z którym moge robic co chce i kiedy chce na 2,5cm. ten pierwszy model jako ze swoje przeszedł narazie tylko pod jego okiem będzie latał w moich rękach, a malutki pewnei co dzień jak się naucze latac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Motyl, wez czasami przeczytaj to co napisales bo czasami ciezko sie domyslec o co chodzi - literowki straszne robisz:P Co do uwiezi to jakos przestalo mnie to krecic juz dawno ale rozumiem twoja sytuacje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Tak jak mnie, na uwiezi juz nie latam, moze jak dokoncze nowy model to znowu zaczne ale na razie wole fun fly'e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Cześć Motyl wsadziłbyś jakieś foty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 fot nie ma. bo próba była jedna z kolegą jego akrobatkiem ale samemu bał się mi puścić. Z kolegą Sylwkiem nie było dane mi się spotkać jak narazie ale moze w środe lub czwartek PS. mam aparaturk e:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Marcin coz za desperacja - na uwiezi sie przesiasc!!! Chyba powinienes wejsc pod zimny prysznic pbo upaly ewidentnie Ci szkodza. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Marcin coz za desperacja - na uwiezi sie przesiasc!!!Chyba powinienes wejsc pod zimny prysznic pbo upaly ewidentnie Ci szkodza. :mrgreen: to nie upały to brak własnej aparatury !! !! teraz pożyczyłęm MC-16/20 ale nie moge dojść z programowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.