sp350D Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Hobbywing Skywalker 50A UBEC 5A. Poproszę o opinie na temat tego regulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzyn Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Hej, Posiadam 3 skywalkery, w różnych wersjach '"mocy", Bez żadnych problemów działają prosto po wyjęciu z przysłowiowego pudelka. Nie maja tak wielu opcji programowania jak seria Platinum . ( tez mam w heliku, w lodce ...., czy samochodowe hobbywingi 2 szt ) Czasem to właśnie jest zaleta....... Żaden mnie nie zawiódł jak dotąd. BEC tez daje ile obiecują. Solidne ESC w wersji nazwijmy to budżetowej. Jest do nich karta do programowania albo jak ktoś muzykalny to z aparatury JD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp350D Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dziękuję za opinię. Kupiłem, włożyłem do Funcuba. Zobaczymy jak się będzie spisywał. Programowanie przez aparaturę klarowne. Lekki i ma zalutowane goldy 3,5mm po stronie silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi