LotniskoMoszowice Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kupiłem samolot a tu takie niestandardowe cudo, co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wtyk Tamiya nic nie warty i od razu do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotniskoMoszowice Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wtyk Tamiya nic nie warty i od razu do wymiany. Mogę go normalnie wymienić na T-Dean? Chyba że użyje takiej przejściówki, będzie działać? https://gunfire.pl/product-pol-1152197405-Przejsciowka-Tamiya-DEANS.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nie ma to sensu, tak jak napisałem Ci w PMce. Przelutuj sobie regulator na T-dean. Większość pakietów, które kupisz teraz w sklepach fabrycznie wyposażone jest we wtyk T-dean. 10 minut roboty (nie mam pojęcia o lutowaniu a jakoś mi się udało) i masz spokój do końca życia modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wtyk tupu XT60 jest bardziej rozwojowy i pewniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wywal ten szajs od tamiya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 I daj XT60 jest pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi