jacenty2004 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Takie były początki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Więcej poproszę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 i powoli do przodu Mniej więcej tak lata 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Świetny! Można prosić o jakieś info o rozpiętości, wadze etc.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Kąty wzniosu i zaklinowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Kąty wzniosu i zaklinowania... Tak jak wynikało z rysunku tech. który leży na podłodze , bez żadnych kombinacji ...czyli wg. moich zasad . Patrzę z lewej patrzę z prawej i robię na wyczucie . Meran110 wie jakie wzniosy i ukosy robi w swoich modelach . Ja robię na oko . Nawet nie wiem gdzie moje modele mają środek ciężkości jak ktoś się mnie pyta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Świetny! Można prosić o jakieś info o rozpiętości, wadze etc.? Rozpiętość 90 cm waga 460 g bez pakietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi