jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Trochę styropianu i depronu , i po 6 godzinach oblot... Tak to jest jak czyjeś dziecko marudzi i nudzi się na waszej działce i trzeba je czymś zająć ...a zwłaszcza siebie Mniej więcej tak to potem lata ...film jest starszy o 2 dni ... już po pomazaniu farbkami i mazakami .Pierwsze loty zrobił w kamuflażu " zimowym " . Potem dostał jeszcze dla usztywnienia trochę linek ze sklepu z galanterią , bo jak leciał to machał skrzydłami jak bocian i chłopaki na lotnisku strasznie się z tego nabijali to co prawda inny mój model , ale ten żółty też sam lata ... tylko,że robi to lepiej i równiej sam ląduje ...tylko filmu z tego nie mam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 No nieźle i szybko 6 godz. I zabawa przednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 No nieźle i szybko 6 godz. I zabawa przednia. Zwłaszcza jak zimne piwo pomaga w pracy ... dzisiaj mi tak dobrze nie idzie Zacząłem robić Macchi M 5 ...110 cm rozpiętość...i po paru godzinach nie mam się czym pochwalić ... a za tydzień miał być oblot Wena twórcza mnie dzisiaj opuściła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herois Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Trochę styropianu i depronu , i po 6 godzinach oblot... Tak to jest jak czyjeś dziecko marudzi i nudzi się na waszej działce i trzeba je czymś zająć ...a zwłaszcza siebie 20140820_155526.jpg20140820_203318.jpg20140821_132535.jpg20140822_013344.jpg Mniej więcej tak to potem lata ...film jest starszy o 2 dni ... już po pomazaniu farbkami i mazakami .Pierwsze loty zrobił w kamuflażu " zimowym " . Potem dostał jeszcze dla usztywnienia trochę linek ze sklepu z galanterią , bo jak leciał to machał skrzydłami jak bocian i chłopaki na lotnisku strasznie się z tego nabijali to co prawda inny mój model , ale ten żółty też sam lata ... tylko,że robi to lepiej i równiej sam ląduje ...tylko filmu z tego nie mam . super pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi