CichyBart Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Powitać wszystkich, Konin wita. Zawsze miałem to hobby w głowie, lecz od kilku miesięcy dopiero zabrałem się za to. Do zobaczenia na zlotach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ustaw avatar zgodny z Regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Z poprzedniego bardziej byłem rozpoznawalny :} Jazda na rowerze, deskorolce (z psem na smyczy), spędzanie czasu z moimi córkami (póki jeszcze nie uciekły z domu). Modelarstwo od niedawna, lecz w głowie mi to siedziało już kilkanaście lat... Liczę na konstruktywne dyskusje oraz przede wszystkim zloty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi