Jurek Killer Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witajcie. Kupiłem aparaturę FS-T4B + FS-R6B która będzie przeznaczona do szybowca Wicherek. Problemem jest dla mnie bindowanie aparatury. Na filmach na YT jest ono wykonane przy zasilaniu z regulatora podłączonego do kanału 3-ego. Ja, regulatora nie posiadam. Czy da się to jakość "ugryźć"? Wujka Google pytałem ale nie pomógł, dlatego jestem tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLITEK Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Obojętnie jaki akumulator(od 4 do 7V) podpinasz pod zasilanie w jednym z kanałów, to ci zastąpi regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 zasilanie możesz podpiąć pod dowolny kanał o ile mieści się w parametrach podanych na odbiorniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Killer Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dla pewności: wystarczy podpiąć + i - a sygnałowy pozostawić pusty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Killer Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi