wspinacz1 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 http://1.1.1.5/bmi/www.modelarskiswiat.pl/sklep/images/modelelot/mizar_p_pudlo.jpg Rozpietość - 1446 mm Długość - 1075 mm Ciężar gotowego modelu - ok. 2300 g Powierzchnia nośna - 29,1 dm2 Profil - Clatk Y jaki najlepiej silnik zamontować do modelu powyżej pokazanego? tak aby sobie spokojnie dawał rady no i oczywiście regulator do niego? a jak z bateria pewnie Li-po tylko jaka pojemność? a i jeszcze chciałbym sobie jakaś ładowarkę kupić do takich baterii a nie wiem jak?? proszę o jakieś propozycje. jest może jakaś strona na której jest pokazane jak zamontować silnik elektryczny? Z góry dziękuje i pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 po pierwsze kolego dlaczego dublujesz temat !!! po drugie uzupełnij profil od avatar i wiek !!! ja bym na twiom miejscu uważał bo szybko krawat zarobisz od modów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 A może sam pokombinujesz - wskażesz swoje typy, uzasadnienie dlaczego tak wybrałeś? Sorry, zaczynasz jak kolejny przedstawiciel nurtu "po co mam myśleć, na forum pomyślą za mnie". Zwracam też uwagę, że dane ze sklepu wymagają pewnej "obróbki" - informacja o masie modelu gotowego do lotu bez podania przy jakim wyposażeniu jest mało warta. Ale pewne rzeczy można wydedukować - np. odnieść się do ciężaru silnika Mega podanego w opisie i przyjąć, że producent liczył masę pakietu Ni-Cd 7x4/5SC. No to sprawdź, policz pokombinuj i napisz. Nawiasem mówiąc znając silnik rekomendowany przez producenta, powinieneś umieć wyszukać silnik o podobnych parametrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 wspinacz1, co to za tytuł ? Zamykam temat :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.