adam25 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam Was wszystkich serdecznie Mam nadzieję, że wiele się tu nauczę a za jakiś czas to ja będę mógł pomagać innym Z makiet do tej pory zrobiłem z narzeczoną tylko szopkę ruchomą do kościoła którą możecie zobaczyć tu (to jest filmik z 2015 roku, w 2016 dorobiliśmy jeszcze ruchome figurki) Nie denerwujcie się jak będę zadawał głupie pytania bo dopiero zaczynam, ale mam ogromne chęci! Jeszcze o sobie Pasjonuję się elektroniką, choć zajmuje się nią amatorsko. Ostatnio wymieniłem 280 diód w kokpicie Toyoty Avensis T27 żeby zmienić kolor podświetlenia z pomarańczu na niebieski. Tak lubię dłubać Coż, jeśli chcecie coś wiedzieć więcej o mnie to piszcie nie umiem o sobie pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witaj na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi