meteor Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam To chyba pierwszy model który przedstawiam na forum, ale to nie znaczy że to pierwszy który robiłem :wink: Jest to model szybowca zaprojektowany i wykonany przeze mnie. Kadłub z Arthobby, rurka szklana od wędki - ciężka strasznie , skrzydła konstrukcyjne z węglowymi dźwigarami. Model robiony na szybko - ale dokładnie, prace rozpocząłem w sobotę a dziś odbył się oblot W modelu siedzą 3 serwa HXT900 (lotki i kierunek) oraz jeden e-sky na wysokości dane: rozpiętość: 190cm długość: 103cm waga: 550g (70g ołowiu z przodu ) pow. płata: 31dm^2 profil SD7080 oraz mały zwiastun - drugie lądowanie modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 gratuluje - obu modeli :devil: nie moglem sie powtrzymac i jest mi wstyd - ale tylko troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 gratuluje - obu modeli :devil: nie moglem sie powtrzymac i jest mi wstyd - ale tylko troche nie ma czego się wstydzić dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 witam 8) Bardo fajny modelik :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.