TOMEK.CEKALA Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam zamówiłem parę rzeczy w Aliexpress paczka bardzo szybko trafiła do Estonii i tam ślad się kończy status widnieje jako wysłana i od dwóch tygodni nic a myślałem że na majowy weekend będzie co składać a tu lipa, miał ktoś z was paczkę wysyłaną przez Estonię ?, ile czasy szła do Polski ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Dojdzie moja paczka z chin do Warszawy szła 2 tygodnie , potem 1 tydzien leżała w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 u mnie to samo, dojdzie, tylko tyle że trzeba będzie poczekać, u mnie jak dotarła do warszawy to była "w transporcie" tydzień czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi