Viader Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Weekend rozpoczęty, więc przyszedł czas na latanie Dzisiejsze loty Diablotinem: http://pl.youtube.com/watch?v=ZoaGc0VECeQ Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Możesz napisać coś o modelu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam Też czekam na jakieś info Chce sobie takie cacko kupić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A więc jest to model wykonany przeze mnie z czeskich planów. Początkowo latał na MVVS 8cm, jednak teraz siedzi w nim czterosuw OS FS70 Surpass, śmigło narazie graupner 12,5"x5" jednak niedługo zakładam 14x4W, paliwo Hyper flight 10% nitrometanu. Rozpiętość 1,5m, długość 1,65m, waga z paliwem 2,2kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A czy posiada Pan te plany w formie elektronicznej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Niestety nie. Ale widziałem gdzieś w sieci, musiałbym poszukać. Jak coś to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Tutaj masz plan zrobiony przez mojego kolegę szukaj na stronie planu DIABLOTIN http://www.alehar.aplus.pl/plany.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Siema Wiesiek a w jakim programie otwierać plany diablotin-a a z tej stronki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 To są pliki .dxf którymś z programów CAD-owskich lub przeglądarką plików .dxf ,poszukaj na googlach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 W 2.2kg z paliwem nie uwierzę chyba waga była zepsuta.Miałem kilka diablotinów i 1.5m 2700g to już dobra waga 2.2 wydaje się niemożliwe tym bardziej, że os FS 70 waży w granicach 600g do tego pakiet około 150g + 5 serw srednio po 40g to już kolejne 200g podwozie 100g , zbiornik z paliwem skromnie licząc 200g to już mamy około 1400g do tego trzeba doliczyć drobiazgi typu snapy, popychacze, więc nazbiera sie wyposażenia na około 1.5kg.Z tego co podałeś wynika, że pusty model waży 700g :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 wie może ktoś jaki profil skrzydła ma ten model?bo chciałbym go zbudować ale na planach jest jakiś dziwny chyba zły :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Profil jest bardzo gruby i wklęsły od połowy taki byc musi http://www.ezonemag.com/~awilletts/diablosuper.jpg co do nazwy to wszedzie pisze profil- fun fly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 aha dzięki wielkie bo właśnie myślałem że jest z nim coś nie tak przez to ze jest wklęsły bo z takim się jeszcze nie spotkałem :mrgreen: tzn. dwu wypukłym wklęsłym 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.