romsonic Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Witam. Posiadam serwa BLUE BIRD BMS 620 MG .Czy mogę je podłączyć pod pakiet złożony z 5 ogniw nimh? Dziękuję z odpowiedź zwłaszcza z praktyki doświadczalnej będącą. Pozdrawiam Roman B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Pakiecik z 5ciu ogniw NiMh to napięcie 6v. a twoje serwo wymaga napięcia 4.8 - 6.0v. Jak widzisz, zasilisz go idealnym napięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romsonic Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Dzięki za odpowiedź.Tak jest w nominale pakietu lecz po naładowaniu posiada 7,3 V i dlatego moje wątpliwości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 U mnie Bluebirdy chodzą na LiFe 2S bez żadnego problemu. Z resztą jak wszystkie pozostałe moje serwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romsonic Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Dziękuję za konkret w temacie Jacku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi