piotrowy Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A zdjęcie gazu, nie dało by stabilnego lotu ślizgowego :idea: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Zdjecie gazu nie pomoglo,a wysokosc nie byla duza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrowy Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ok, tak też bywa :roll: . Zapomniałem, że to nie Easy Star. A swoją drogą sprawdź kamerę, ostry obraz jest tylko w centralnym polu kadru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Model przezyl katastrofe nadal lata i obserwuje ziemie z powietrza,dostal OSD i teraz juz wszystko wiadomo! Ja-Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.