Jarx5 Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Witam, czy ktoś może podpowiedzieć jak zaprogramować hamulec w modelu Graupner Elektro Junior? regulator jest z zestawu graupner brushless control 35 bec/breake. dzięki za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robas69 Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Wpisz w google nazwę regulatora w zakładce filmy. Będzie tam film czeskiego autora w programowania tego odbiornika. Komentuje po angielsku. Jemu wychodzi, ja niestety nie potrafiłem bez karty dojść do ładu z Gr i wyciąłem go i latam na innym, którego programuję kartą. Jest, albo był na forum mój wątek w ubiegłym roku dotyczący tej sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarx5 Posted May 23, 2017 Author Share Posted May 23, 2017 niestety filmik mówi tylko o regulacji gazu, w komentarzu pod filmikiem otrzymałem odpowiedź " sorry I dont know. Look on instructions." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarx5 Posted May 24, 2017 Author Share Posted May 24, 2017 ... czy jest jeszcze jakaś osoba, która zmagała się z tym tematem? dzięki za odpowieź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts