Jarek1925 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Witam, Widziałem że hyde park jest o wszystkim a wiem że mój post nie byłby dobry na giełdę, oczywiście jeśli ktoś będzie zainteresowany to środki zostaną przekazane na modelarstwo więc jakoś mój wątek łączy się z forum, mam na zbyciu parę stacji dokujących SONY DK52 do telefonów, służą głównie do ładowania telefonu, nie próbowałem przesyłania plików, wystarczy podłączyć kabel microusb z komputera/ładowarki do stacji ceny na alledrogo chodzą po około 40-70zł, mogę oddać za 20zł sztukę wysyłka gratis, cena po prostu taka że leży mi to a nie chcę na tym jakoś bardzo zarobić a po prostu dokupić za to parę rzeczy do modeli i zrobić porządki w szufladzie, jeśli ktoś jest zainteresowany albo ma jakieś propozycje zapraszam na priv, pasują one tak naprawdę do każdego telefonu z racji wymiennych gniazd, wystarczy tylko sprawdzić położenie gniazda ładowania, (aby tylko było u dołu i obrócone dobrą stroną), jeśli jednak to nie powinno się tu znaleźć proszę o informacje, postaram się to jak najszybciej usunąć, Jak coś to jakieś szkła, słuchawki, uchwyty też by się znalazły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 W razie gdyby ktoś jeszcze był chętny posiadam jeszcze stacje oraz inne akcesoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi