Jarek1925 Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Witam, Widziałem że hyde park jest o wszystkim a wiem że mój post nie byłby dobry na giełdę, oczywiście jeśli ktoś będzie zainteresowany to środki zostaną przekazane na modelarstwo więc jakoś mój wątek łączy się z forum, mam na zbyciu parę stacji dokujących SONY DK52 do telefonów, służą głównie do ładowania telefonu, nie próbowałem przesyłania plików, wystarczy podłączyć kabel microusb z komputera/ładowarki do stacji ceny na alledrogo chodzą po około 40-70zł, mogę oddać za 20zł sztukę wysyłka gratis, cena po prostu taka że leży mi to a nie chcę na tym jakoś bardzo zarobić a po prostu dokupić za to parę rzeczy do modeli i zrobić porządki w szufladzie, jeśli ktoś jest zainteresowany albo ma jakieś propozycje zapraszam na priv, pasują one tak naprawdę do każdego telefonu z racji wymiennych gniazd, wystarczy tylko sprawdzić położenie gniazda ładowania, (aby tylko było u dołu i obrócone dobrą stroną), jeśli jednak to nie powinno się tu znaleźć proszę o informacje, postaram się to jak najszybciej usunąć, Jak coś to jakieś szkła, słuchawki, uchwyty też by się znalazły
Jarek1925 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2017 W razie gdyby ktoś jeszcze był chętny posiadam jeszcze stacje oraz inne akcesoria
Rekomendowane odpowiedzi