elektron Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Nie wiem gdzie ten post umiescic wiec umieszczam go tu Czy wie moze ktos gdzie mozna dostac tryby do serw Conrad lub jakies zaminniki do nich ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Tam chyba hs-55 włazi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 IHMO nie oplaca sie tego rozbierac, trzeba kupic nowe serwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Dokładnie kup następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Tryby od Hs nie pasuja. Kupilbym nowe jak bym mial na to kase, a obecnie mam 3 takie serwa "zalatwione" i chcialbym je jakos naprawic i wsadzic do deprona Ale jak sie nie da to nic innego jak tylko zbierac na nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 To w takim razie sorki, ze Ciebie w błąd wprowadziłem. Poprostu gdzieś czytałem, ze hski pasują do conrada. Ja tez mam padnięte tryby w jednym conradzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Koledzy wychodzi na to że poprostu nie stać nas na kupowanie kiepskich serw. Rozwazałem zakup takich serw ale ze względu na brak zapasowych zębatek zrezygnowałem . WWW modelarski .com sprzedaje serwa hs 55 po promocyjnej cenie (bez pudełek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Niby promocyjna cena, ale moja skarbonka nie dorobiła sie na takowe, nawet po promocyjnej cenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Owszem promocyjna..... tylko trzeba miec tyle kasy... Ale swoja droga lepiej kupic te HS bo sa przynajmniej zebatki a zdarza nam sie polamac je bardzo szybko potem koszt zestawu "naprawczego" jest duzo mniejszy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 A co powiecie o servach e-sky ? kosztują 25zł i pasują tryby od hs-55 wiem bo sam używam od roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jezeli tryby nie sa posypane tylko np zlamal sie jeden ząb,mozna obrucic tą zebatke by nie "pracowala" ta uszkodzona czesc.Sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Też to testowałem- natychmiast wyrzuciłem uszkodzoną zębatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.