mlody25 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam przymierzam się do zakupu modelu ESA focke wulf z cyber-fly`a ale nei wiem jakie do niego dać wyposażenie... mam nadajnik sanwę vg400 a odbiornik będę miał chyba graupnera R700 (czy on będzie współpracował z tym nadajnikiem??) albo esky 6ch (on współpracuje na pewno:P) akku już też właściwie mam WoW-Rc 11,1v 1250mah tylko nie wiem co z silnikiem bo serva tp sg90 regler wow rc albo tower pro a silnik hmm... kolego modelarz latający śmiglakami poleca mi silnik o następujących parametrach Max Eff: 12A Max Load: 14A Kv: 1050 Weight: 57.9gr Pull: 400~900gr Prop: 10x5 or 10x6 Voltage: 6~10v No Load Curr: .9A Size : 30mm ciąg : 400 - 900g on ma właśnie heli ale ma też właśnie model ESA i ma w nim silnik trunigy i do niego regler 25A ale nie umiem go znaleźć w polsce proszę podajcie mi odpowiedni silnik pod model podkreślam że jest to mój 1 model, ale nie kłóćmy się że lepiej trenerka. nie od tego jest ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jest cały wątek o wyposażeniu do ESA - może poczytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.