tomunieczek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam jestem początkującym modelarzem. niedawno przyszedł mi do głowy pewien pomysł aby przerobić takiego mana na rc http://www.fg-polska.pl/oss/catalog/product_info.php?cPath=125_124&products_id=1694 . teraz pytanie do was Drodzy modelarze czy da sie go przerobić na rc jeśli tak to jakie potrzebne są do tego materiały proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jako, że jesteś w dziale latające RC napiszę, że piekielnie trudno, ale odpowiednio mocny silnik potrafi zdziałać cuda (może rakietowy? i jakieś duże stabilizatory). Ale na fajne loty nie licz :rotfl: Przerobić da się wszystko ale pozostaje kwestia nakładów. Twoje zdjęcia nic nie mówią o konstrukcji układu jezdnego. Moim zdaniem nie warto - bo albo efekt będzie marny albo nakłady pracy ogromne. Obejrzyj gdzieś konstrukcję podwozia modelu RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 I zapoznaj się z regulaminem forum. Bo 1szym postem już zasłużyłeś na ostrzeżenie. Lenistwo ma krótkie nogi :] Czasem mam wrażenie, że niektórzy moderatorzy nie widzą pewnych wykroczeń. Zaś widzą te na które można przymknąć oko :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.