modelarzkobi Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Zna ktoś jakąś strone z modelami do tego symulatora dobrze by było żeby były także Fun Fly'e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 www.rc-sim.de I wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ma ktoś może te scenerie u siebie i mógłby się nimi podzielić ? http://www.flyinggiants.com/forums/fg91/30620-afpd-new-photorealistic-sceneries.html Bo nie działają linki do ściągnięcia z "oryginalnej strony" :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 da sie ściągnąć modele za free z tej storny: www.rc-sim.de próbowaliście?kiedyś ściągałem za darmo, zmieniło sie coś? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 http://www.rc-sim.de/wbb3/index.php?page=Database&c=52&s=74a5eb29b8a9d64411b7748dbdafbffba26a106a wystarczy się zarejestrować wszystko free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A próbowaliście teraz ?? Ja próbowałem około miesiąca temu i nie było nic w do pobrania, a jak coś się znalazło to nie aktywne. (zarejestrowałem się). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 U mnie wszystko działa zaraz włącze komputer i zrobię screen sam przed chwilą pobierałem parę modeli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ja instaluje i zadenn nie dziala :roll: jak je instalujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=9003 tu jest opisane jak instalować... http://img194.imageshack.us/img194/9685/beztytuukva.png a tu dla niedowiarków, że da się ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ja instaluje i zadenn nie dziala :roll: jak je instalujesz? http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=9003 tu jest opisane jak instalować... No nie do końca ... Jeśli nie działa to zrób tak: Wejdz w folder tam gdzie masz modele. Następnie otwórz dany folder z tym modelem który wgrałeś a nie działa. Znajdź plik z rozszerzeniem TMD. Otwórz go np. OpenOffice'em i masz linijkie Version i tam wpisz swoją wersję (u mnie działa na 1.7) Pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Potem sprawdze bo o tym nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Otwórz go np. OpenOffice'em i masz linijkie Version i tam wpisz swoją wersję (u mnie działa na 1.7) ja mam wersje 1.8.0.9 i nie działa :roll: zrobiłem według wskazówek. Działają tylko niektóre modele. Wpisałem tez dane z tych które działają i nic...tylko dlaczego? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A to są na pewno na Aerofly Professional Deluxe ? Bo jest jeszcze Aerofly Professional Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Też mam ta wersję i jeden na dziesięć działa, koledze też :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Bo jest jeszcze Aerofly Professional ja mam Delux'a Też mam ta wersję i jeden na dziesięć działa, koledze też :/ no wlasnie tylko dlaczego? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 MironRC, wpisz tam w Version 1.8.0 Lub Version 1.7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 MironRC, wpisz tam w Version 1.8.0 wpisywałem stary i dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nie wiem może ktoś inny nam pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 U mnie śmiga 90%, robię tak jak Malki pisał i zmieniam na 1.8.0.9 i każdy modelik zasuwa oprócz dźwięku silnika. Najczęściej jest podana wersja 1.9.0 i te modele wszystkie mi działają jak zmianie na 1.8.0.9, modele z oryginalnie 1.11, po zmianie też działają , jedynie jakieś pojedyncze samoloty nie dają rady. Gdy model instalujemy z pliku exe, to wtedy pamiętać należy, żeby nie instalować go na dysk C do jakiegoś folderu z Aerofly, tylko tam gdzie instalowaliśmy sami, np. u mnie nie na dysk C, tylko na D:\Aerofly\Aircraft i musi działać :mrgreen: *Czy te wszystkie halówki też są tak czułe jak na symulatorze :shock: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Linux,nie możesz instalować do folderu Aircraft. Musisz dać tylko folder ogólny symulatora a to już samo się instaluje bo jak dasz docelowo do Aircraft to dźwięk i wszystko się zainstaluje do modeli a nie do Sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.