Ładziak Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 no wlasnie tylko dlaczego? 8) Bo crackowane nie tuczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dobrze wiem ze nie tuczy, ale cześć modeli działa w mojej wersji a w pliku modelu jest 1.2 albo 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Mogę się podzielic Extrą 300 którą edytuje już chyba z 5 lat i model dopracowałem wydaje sie dosyc dobrze lata to tak nie trzeba chyba szukac nic lepszego. Szybkie beczki sa słabo widoczne program do zgrywania nie wyrabiał Czy te wszystkie halówki też są tak czułe jak na symulatorze :shock: ? A słyszałs o czymś takim jak expo ? Masz tą funkcje w symku i w nadajniki jesli to jakies nowsze radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Super ta extra ci wyszła. Robiłeś ją sam od podstaw :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q.jakub Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jak ktoś chce to wrzuciłem paczkę 420 modeli samolotów na przeklej.pl + paczkę 46 modeli helikopterów KLIK. UWAGA!!! Przez nieuwagę nie spakowałem helikopterów i dźwięków do nich razem, więc umieściłem je w osobnej paczce!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.