loterski Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Kilka wieczorów w modelarni i efekt widoczny na zdjęciach. Uczciliśmy dwóchsetlecie powstania roweru wielkim przejazdem przez Gdańsk. Konstrukcja: loterski Charakteryzacja: Filip (sąsiad loterskiego) Pilot: Filip R2 unit: Witek vel R2Witu (syn Filipa) Dobrze być pozytywnie zakręconym. Zastanawiałem się nad działem "Makiety" ale to nielot, więc zostaje tu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Rewelacja gratuluje pomysłu i wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jestem zauroczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi