mankoot Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jakiś czas temu, kupiłem radziecki model jachtu - dzięki SiSon Zrezygnowałem całkowicie z wszystkich relingów, ozdóbek, napędu silnikowego, zostały tylko żagle. Niedawno miał swój pierwszy rejs, przyznam że jestem zadowolony, Tym razem nie było problemu ze zwrotami, nic się nie wlewa do środka, pełna rekreacja. Maszt plastikowy dzielony wymieniłem na rurkę alu fi 8, bom fi 6. dwa serwa jak zwykle, standard do żagli, 9 gramowe do steru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lt.Waters Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Bardzo fajny, ze sie tak wyraze, model. Posiadalem go kiedeys. Jedyna rzecz, ktora byla irytujaca to guma spajajaca poklad z kadlubem. w miom egzemplarzu byla troche dluzsza niz trzeba co powodowalo czasem rozszczelnienie... ale przyjemnie bylo popatrzec jak smiga. i fajna baza na rc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Widzę, że na "Stawikach" wodowałeś... Daj znać następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 też miałem ten model ale RC nie pływał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Dziś postanowiłem wsiąść na pokład .... Trochę bujało, ale i tak było nieźle .. A tak na poważnie, to pływać FPV z pokładu się nie da, przynajmniej w goglach. Krótka fala, mocno buja przód/tył, co powoduje nudności, przynajmniej u mnie. Nie mogłem wysiedzieć 5 minut w wiaderku na głowie. Może zwykły monitor by był lepszy. Zasięgu na wodzie nie sprawdzalem, Kamerka wyjęta z micro drona , 25 mW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Słona woda mu nie straszna.. - Jurata i poligon torpedowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub wawa Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Taką łódkę nabyłem w 1986 r w słynnej Składnicy Harcerskiej na Marszałkowskiej w Warszawie. W sprzedaży o ile dobrze pamiętam była też bliźniacza konstrukcja motorówki. Na tamte lata to była zadziwiająco wysoka jakość produkcji jak na rosjan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 ale ster wymieniłeś bo oryginał miał osobny pod pawężą, przy okazji mój nazywał się VICTORY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 ale ster wymieniłeś bo oryginał miał osobny pod pawężą, przy okazji mój nazywał się VICTORY Tak, nie chciałem aby się coś czepiało Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi