-==PEGAZ==- Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Hejka ! Mam takie pytanko... ostatnio wykopałem ze swojej szafki narzędziowej z młotkami piłą spalinową i spychaczem i wiertnicą do 2500m procek Atmegi 168 i jakiegoś 8515. Da się na tym coś pokombinować z Arduino ? Jakoś wszędzie co szukam, to znajduję Atmegę 328... Dodane po 5 minutach... że tak powiem... ależ wstyd... albo inaczej... to forum jest genialne... wystarczy napisać post i odpowiedzi pokazują się automatycznie w głowie... Jakby ktoś nie wiedział... to: https://www.arduino.cc/en/Main/Standalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulugula Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Ja właśnie variometr składam, pewnie jeszcze jakiś pomiar napięcia będzie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Oczywiście, że się da Na upartego da się odpalić nawet attiny13. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi