Gość Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 To i ja się pochwalę, że przy starcie Herculesa już po imprezie udało mi się zaobserwować i nagrać takie ciekawe zjawisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Smugi za końcówkami śmigieł. Chyba koledze o to chodziło. W zwolnieniu wygląda świetnie, ciekawe jak w tempie rzeczywistym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Smugi za końcówkami śmigieł. Chyba koledze o to chodziło. W zwolnieniu wygląda świetnie, ciekawe jak w tempie rzeczywistym. Dokładnie o smugi na śmigłach W rzeczywistym tempie i gołym okiem wyglądało to równie ciekawie Żałuję tylko, że nie nagrałem startu MIGa-29, bo startując wysuszył za sobą dopalaczem cały pas zostawiając chmurę pary wodnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Zabytek, nielotny, stoi na stałe w Świdwinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Oglądałem galerię jednak start MIGa już po zakończeniu przebił wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi