modelarzkobi Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Kiedy w końcu skończy się ta zima!!! Niby śniegu nie ma ale i tak zimno. Jak zwykle gdy mam modele do latania to zła pogoda, a jak nie mam modeli bo rozbite to pogoda super. Czy wy latacie może w tym czasie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Niestety w poniedziałek chyba znowu zacznie sypać - właśne obserwacje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 A już myślameł że to koniec zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja tam się cieszę. Nie ma to jak jazda samochodem na ręcznym Ostatnio byłem na zlociku miłośników VW. Przyjechało kilkanaście samochodów się poślizgać na dużym parkinku. 90% obecnych wymieniała uszkodzone felgi Dodam że ja miałem całe fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Nie mówie że nie lubie zimy tylko nie lubie takiej zimy, no albo jest ten śnieg albo go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Jak snieg ma spaść to niech spadnie: -na długo i porządnie -niech nie spada wcale:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Wole tą 2 opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 No ja raczej też ale jak wcale by nie spadał i było by ciepło w zimę to kiedy modelarze modele by budowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 No ja raczej też ale jak wcale by nie spadał i było by ciepło w zimę to kiedy modelarze modele by budowali? AMEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Czemu amen?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Amen to inaczej że ktoś się zgadza z tobą i że mówisz dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja jeszcze prawka nie mam (niestety) - tylko rok do 18 :D:D, ale tata mi daje sie przejechac naszym passatem na ręcznym i jest extra! Chyba tylko dlatego ta zime lubię;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.