modelarzkobi Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Kiedy w końcu skończy się ta zima!!! Niby śniegu nie ma ale i tak zimno. Jak zwykle gdy mam modele do latania to zła pogoda, a jak nie mam modeli bo rozbite to pogoda super. Czy wy latacie może w tym czasie :?:
ertman_176 Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Niestety w poniedziałek chyba znowu zacznie sypać - właśne obserwacje ...
modelarzkobi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Opublikowano 3 Lutego 2007 A już myślameł że to koniec zimy
Way Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja tam się cieszę. Nie ma to jak jazda samochodem na ręcznym Ostatnio byłem na zlociku miłośników VW. Przyjechało kilkanaście samochodów się poślizgać na dużym parkinku. 90% obecnych wymieniała uszkodzone felgi Dodam że ja miałem całe fele
modelarzkobi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Opublikowano 3 Lutego 2007 Nie mówie że nie lubie zimy tylko nie lubie takiej zimy, no albo jest ten śnieg albo go nie ma
rafix Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Jak snieg ma spaść to niech spadnie: -na długo i porządnie -niech nie spada wcale:D
rafix Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 No ja raczej też ale jak wcale by nie spadał i było by ciepło w zimę to kiedy modelarze modele by budowali?
Way Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 No ja raczej też ale jak wcale by nie spadał i było by ciepło w zimę to kiedy modelarze modele by budowali? AMEN
modelarzkobi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Opublikowano 3 Lutego 2007 Amen to inaczej że ktoś się zgadza z tobą i że mówisz dobrze
Maybach Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja jeszcze prawka nie mam (niestety) - tylko rok do 18 :D:D, ale tata mi daje sie przejechac naszym passatem na ręcznym i jest extra! Chyba tylko dlatego ta zime lubię;p
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.