instruktor Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 dziś "kierownik lotów" zarządził całodzienny wyjazd na lotnisko. Polatałem do oporu a ona "też polatała"po lesie ale pod koniec dnia miałem co czyścić - trawa po deszczach "trochę "podrosła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Aleeee prawusyyyy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Wow rodzinka cacy Nic tylko gotować grzybową ze "ślimakami" a resztę ususzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 juz suszarka elektryczna pracuje na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nie ma jak grzybowa Mialem wczoraj i dzis - z polskich grzybkow mmmmm pycha. PS. Mam szczescie, ze dzieciaki nie lubia - zawsze na 2 dni starcza XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Popieram :rotfl: Grzybowa jest pycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Te wyjazdy na lotnisko z "kierowniczka lotow" sa b a r d z o praktyczne !!!...obustronnie... JC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.