pjk11 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Witam Mam dylemat: brać odbiorniki serii X czy D? Różnica w cenie żadna, seria D jest starsza i może bardziej przetestowana (tak myśle). Nie potrzebuje bajerów typu SBUS itp. Co polecicie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Zabrakło jednej informacji, jaki moduł nadawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Standardowy XJT z Taranisa, flashowany na Non_EU. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 No to skoro różnica w cenie żadna i masz moduł X to dla mnie wybór jest prosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 No to skoro różnica w cenie żadna i masz moduł X to dla mnie wybór jest prosty No niby tak. ale: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/64249-frsky-x4r-sb-s%C5%82aby-zasi%C4%99g-rf-signal-critical/ Na serie D nie było chyba takich narzekań. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Były i kończyły się wymianami anten. Dziwne, że ludzie wymieniali i sprawdzali anteny - bez poprawy - do momentu kiedy ktoś inny wymienił im anteny ;-# Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi