czarobest Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Cześć, postanowiłem lekko odświeżyć moją aparaturę i w końcu znaleźć jakiś odpowiedni przełącznik/nakładkę. Kupiłem ją na forum już bez tego elementu, jak na razie nawet nie używałem tych przełączników , ale chciałbym go naprawić w celach estetycznych, a może kiedyś się przyda przy jakimś modelu, choć pewnie jest on głównie dla helików, ale czemu nie? Rozłożyłem ją też całą na części, umyłem, ale nie mam jakieś pasty do plastiku i drobniejszego papieru by ją ładnie wygładzić, szczególnie chciałbym to zrobić z wyświetlaczem bo wygląda niestety dość źle, ale to już raczej pastą. Na zdjęciach w miarę widać o jaki element mi chodzi. Wysokość to jakieś 16mm, spłaszczona krawędź ma około 4.5mm - 5mm, a wysokość od spłaszczonej krawędzi do łuku to 4mm. Może da się gdzieś coś takiego kupić, najlepiej o takim samym wyglądzie ? Wykonane to jest raczej z jakiegoś plastiku. EDYCJA - bo nie napisałem zbyt dobrze o co mi chodzi... Pytanie czy ktoś wie gdzie można coś takiego kupić? Niestety nie mogę znaleźć takiego elementu nigdzie i nie wiem nawet jak tego szukać. Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez czarobest
Rekomendowane odpowiedzi