czarobest Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Cześć, mam niecodzienną prośbę, ponieważ już od dłuższego czasu zbieram się za kupno tachometru, który przydałby się tak w elektrykach i przy regulacji pierwszej spalinki, chciałbym prosić o małą pomoc. Chodzi o głosowanie na zniżkę na banggood właśnie na ten produkt. Maksymalna zniżka to niecałe 2 dolary, ale to zawsze coś. Chodzi o to by na stronie głosowania kliknąć przycisk Vote pod tym produktem, aktualnie jest na czwartej stronie. Trzeba być zalogowanym na BG oraz udostępnić post na Facebook'u - ja mam od tego specjalne konto , ale można też udostępnić go tylko dla siebie i nie będzie żadnego spamu. Z tego co sprawdziłem dziś, można zagłosować 3 razy na ten sam produkt jednego dnia. Do maksymalnej zniżki potrzeba 120 głosów, więc wystarczy, że 40 osób zagłosuję po trzy razy . Link do produktu: DANIU DT2234C+ Digital Laser I link do strony głosowania (trzeba przejść na 4 3 2 1 stronę aktualnie) Oczywiście to tylko prośba i nie nalegam . A może jeszcze ktoś zamówi sobie trochę taniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKuba1414 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Cześć, mam niecodzienną prośbę, ponieważ już od dłuższego czasu zbieram się za kupno tachometru, który przydałby się tak w elektrykach i przy regulacji pierwszej spalinki, chciałbym prosić o małą pomoc. Chodzi o głosowanie na zniżkę na banggood właśnie na ten produkt. Maksymalna zniżka to niecałe 2 dolary, ale to zawsze coś. Chodzi o to by na stronie głosowania kliknąć przycisk Vote pod tym produktem, aktualnie jest na czwartej stronie. Trzeba być zalogowanym na BG oraz udostępnić post na Facebook'u - ja mam od tego specjalne konto , ale można też udostępnić go tylko dla siebie i nie będzie żadnego spamu. Z tego co sprawdziłem dziś, można zagłosować 3 razy na ten sam produkt jednego dnia. Do maksymalnej zniżki potrzeba 120 głosów, więc wystarczy, że 40 osób zagłosuję po trzy razy . Link do produktu: DANIU DT2234C+ Digital Laser I link do strony głosowania (trzeba przejść na 4 stronę aktualnie) Oczywiście to tylko prośba i nie nalegam . A może jeszcze ktoś zamówi sobie trochę taniej. Zrobione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Tachometr osiągnął już najniższy próg jeśli ktoś chciałby kupić . Myślę, że w tej cenie będzie całkiem ok. jedyny mankament to brak możliwości wybierania ilości łopat więc przy dwułopatowym będzie trzeba dzielić wynik przez 2 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi