MLITEK Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Szukam czegoś raczej nie makietowego, coś w stylu vipera. Pod turbinę o ciągu 4,8kg. Masa wyposażenia wynosi około 2,7kg wszystko-(serva, odbiornik, podwozie chowane, turbina z wyposażeniem,power box, i pakiety do zasilania serv). Czyli dojdzie tylko masa popychaczy i innej galanterii.Może być też coś jak Mirage 2000 (ale nie makietowy) albo turbinator. Nie chcę super szybkiego modelu. Planuję zbudować coś lekkiego i zwinnego. Może być kwadratowy, nie zależy mi na krągłościach i koniecznie z normalnym profilem a nie jakiś parkjet powiększony z kFM'em Proszę o propozycje, a w najlepszym wypadku o plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 ja mam plany turbinatora, moge zrobic kopie ale musialbys pokryc koszty ksero. to sa 4 arkusze duże arkusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi