marcin133 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ciekaw jestem na co Paweł się zdecyduje Chodź Magic FunFly model o bardzo uproszczonej, prostej konstrukcji i "dobrych" właściwościach lotnych to jednak choćby brak normalnego kadłuba czy choćby sylwetki stwarza pewien niedosyt nie tylko wizualny ale także pod względem właściwości lotnych jako modelu FunFly. Moim zdaniem jeżeli mogę coś zasugerować to kierowałbym się jednak w kierunku modelu z klasycznym bądź sylwetkowym kadłubem... bliżej MadMan`a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Mad mana raczej nie zrobie bo za dużo roboty przy nim. Zrobie coś prostego żeby się tylko nauczyć latać na Fun Fly niechce się namęczyć żeby zarazat to rozbić. Jak mi sięspodobają Fun Flaye to zrobie póżniej madmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.