damiano_15 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam! Mam pytanie jaki odbiornik pasowałby do tej aparatury: http://img265.imageshack.us/my.php?image=nadajnikde3.jpg Aparatura pochodzi od mojej małej Lamy i chciałbym ją wykorzystać do modelu samolotu. Czy wystarczy zwykły odbiornik pracujący w częstotliwości 35MHz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 swietnie i precyzyjnie dales tytul swojego postu moje gratulacje, moze sie to komus kiedys przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Czy wystarczy zwykły odbiornik pracujący w częstotliwości 35MHz :?: Cześć Jeżeli to będzie śmigłowiec to napewno wystarczy zwykły odbiornik . A tak na poważnie obawiam sie ze nadajnik ma zintegrowany mikser śmigłowcowy i nie da sie go bez przeróbek wykorzystać do latania Samolotami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano_15 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 :shock: :shock: :shock: No to mam problemik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 . A tak na poważnie obawiam sie ze nadajnik ma zintegrowany mikser śmigłowcowy Moj nie ma .Mozna latwo sprawdzic.Dajesz drazek w bok albo do przodu.Jak porusza sie dwa serwa to ma , jak jedno to miksera nie ma .Napisz jak jest u Ciebie , moze w moj jest zepsuty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano_15 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Jutro jade po odbiornik i 2 serwa wiec w sklepie sprawdze. I mam nadzieje ze twoja nie jest uszkodzona .Jeśli latałeś samolotem to jaki ma zasięg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Sprawdż e Lamie edit: Sprawdzilem , moj nadajnik nie ma miksera , jezeli bedzie dobry zasięg nadaje się do modelu samolotu.Sprawdzalem na REX7 MPD , dziala ok. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano_15 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Oo kamień spadł mi z serca bo juz myślałem ze będe musiał wydac minimum 500 zl na Optic 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Sprawdz koniecznie zasieg. Kaske i tak wydasz. Na dlugo Cie ten nadajnik nie zadowoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.