damiano_15 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Witam! Mam pytanie jaki odbiornik pasowałby do tej aparatury: http://img265.imageshack.us/my.php?image=nadajnikde3.jpg Aparatura pochodzi od mojej małej Lamy i chciałbym ją wykorzystać do modelu samolotu. Czy wystarczy zwykły odbiornik pracujący w częstotliwości 35MHz :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 swietnie i precyzyjnie dales tytul swojego postu moje gratulacje, moze sie to komus kiedys przyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Addriano Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Czy wystarczy zwykły odbiornik pracujący w częstotliwości 35MHz :?: Cześć Jeżeli to będzie śmigłowiec to napewno wystarczy zwykły odbiornik . A tak na poważnie obawiam sie ze nadajnik ma zintegrowany mikser śmigłowcowy i nie da sie go bez przeróbek wykorzystać do latania Samolotami. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano_15 Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 :shock: :shock: :shock: No to mam problemik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostek Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 . A tak na poważnie obawiam sie ze nadajnik ma zintegrowany mikser śmigłowcowy Moj nie ma .Mozna latwo sprawdzic.Dajesz drazek w bok albo do przodu.Jak porusza sie dwa serwa to ma , jak jedno to miksera nie ma .Napisz jak jest u Ciebie , moze w moj jest zepsuty.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano_15 Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 Jutro jade po odbiornik i 2 serwa wiec w sklepie sprawdze. I mam nadzieje ze twoja nie jest uszkodzona .Jeśli latałeś samolotem to jaki ma zasięg?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostek Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Sprawdż e Lamie edit: Sprawdzilem , moj nadajnik nie ma miksera , jezeli bedzie dobry zasięg nadaje się do modelu samolotu.Sprawdzalem na REX7 MPD , dziala ok. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano_15 Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 Oo kamień spadł mi z serca bo juz myślałem ze będe musiał wydac minimum 500 zl na Optic 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostek Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Sprawdz koniecznie zasieg. Kaske i tak wydasz. Na dlugo Cie ten nadajnik nie zadowoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.