olo Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Z profilem innym niż samostateczny też poleci.Nie mogę zrozumieć co niezwykłego widzisz w tym modelu że nie dajesz mu szans na latanie Lepiej lub gorzej ale będzie latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 wczesniej zrobiłem edit wiec prosze przeczytac czemu sie czepiłem? bo cegła tez poleci i to po jakiej ładnej paraboli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Z NACA-23012 wg. Ciebie nie poleci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 laminat - tak jak pisze Rafał, modele robi sie po to żeby latały. Pokaż mi ile modeli czy też ile makiet samolotów i szybowców ma takie same profile jak oryginał. Myślę że czas najwyzszy zakończyć tą dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 dyskusje zakonczyc mozna a jak ktos sie uprze to ja nie zabronie tylko ze zawsze jest tak ze nikt mnie nie słucha kiedy mam racje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam W dużym lotnictwie przyjęło się powiedzenie że dobry pilot poleci na drzwiach od hangaru,tylko po co,jak są dużo ładniejsze konstrukcje . Pozdrawiam Henryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 wreszcie ktos mnie zrozumiał!!!ja nie mowiłem ze nietoperz nie poleci tylko chciałem cały czas powiedziec ze mozna miel lepiej latajacy model! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Masz na mysli to, że sa ładniejsze modele? Lepiej latające? No ok. A mnie na przykład Nietoperz się podoba i wiem że można zrobić model tak, żeby latał bez zarzutu. Jesli Autorowi wątku podoba się ten szybowiec, to niech go buduje! Jemu też się podoba. Każdy ma jakiś gust, z tym że gust jak tyłek - każdy ma swój. Więc po co cała ta afera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 po to ze jesli pyta to chce znac moja opinie ktora jest taka a nie inna znowu wracamy do kwestii gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 hehe, no to już wybudowałem :\\\ Licytowałem sie o plany, ale poszły za 43zł, a jak dla mnie za same plany to już troche za dużo... :\. Postaram się przekonać tego Pana co zalicytował, że moge mu zapłacic, ale czy jest szansa żeby mi je skserował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Na ile jesteś zdeterminowany by zrobić ten model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a dlaczego to odrazu zdeterminowany ? Po prostu mam chęć wybudować coś troche odmiennego . Skrzydełka w wersji alpha zrobie styro, jesli bedzie latać przyzwoicie, to sie pomysli o zrobieniu ich w wersji konstrukcyjnej . PS. Są bardzo spore szanse że uda się załatwić kopie planów ( thx Rob Mc Fly )! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Tak się pytam z ciekawości. Nie lubię chodzić przy czymś co potem innym się znudzi i to wywalą. Ja akurat mam plany nietoperka 68" i 100". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja akurat mam plany nietoperka 68" i 100". Konstrukcja jest na tyle ciekawa ze warto byloby popelnic taka makiete...Im dluzej patrze na tego paskudnika tym bardziej mi sie podoba...Te plany to w wersji elektronicznej czy papier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja plany w wersji 1,6m mam skombinowane . Za to wersja 100cali już będzie wypasik . Jeśli będą szanse je wypożyczyć żeby skserować bądź odkupic, byłbym chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Podeślij adres to ci je wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Dziekuje z gory... armania@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ha wyszło małe nieporozumienie. Mam plany tylko na papierze. Mogę wysłać (POCZTA ZWYKŁA nie elektroniczna!!!) jednemu z was. Potem musicie się razem dogadać. Oryginał wraca do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 OK..Ja je skseruje, a oryginal odesle, potem podziele sie dalej Adres na PM-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Robin...Plany dotarly.Dziekuje bardzo.Nie sadzilem ze tak fajnie beda opracowane. Oryginaly oczywiscie odsylam w poniedzialek. Z tego co tak zauwazylem to chyba rozsadnie bedzie zmienic jedynie profil na Phenix, PW51, lub nawet Tzagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.