robintom Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Sprawdź tylko żuty - boczny i z góry bo coś się trochę rozjechały. Ale może mam zeza? Gdzieś nawet widziałem filmik modelu z tych planów. Nawet latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Z rzutami nie ma problemu bo i tak wszystko bedzieprojektowane pod ukladanke do wyciecia laserowo...Jakos latwiej mi tak dlubac.Na reczne ciecie , szlifowanie itd nie mam warunkow a tez leniwy sie zrobilem Oczywiscie plany teraz sa w wersjii elektronicznej wiec jak ktos chce to nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Np. ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Ja też poprosze Będe miał w wersji papierowej, ale chcialbym już sobie zrobić liste zakupów . kdulemba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Rapier - zastanawiałem się nad zmianą profilu tak jak pisałeś, i dochodzę do wniosku że nie ma sensu - nie wiem jak w "dużej" wersji ale mała ma skręcenie skrzydła i to dość spore, więc na pewno będzie stateczna... W sumie wychodzę z założenia, że skoro ktoś to opracował tak jak jest, to znaczy że tak ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Też tak myślę. A zresztą jak będzie termika taka co pociągnie żelazko to i pociągnie ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Pawel_W a widziales plany tego modelu? Ten profil wcale nie wyglada na typowy jak w latajacych skrzydlach. A skrecenie o jakim mowisz wynika raczej z uniesienia lotki i dosc dziwnie wyglada na rysunkach zeber bo w 2 miejscach wydaje sie ze zamiast roznac na kolejnym zeberku to jest mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 http://www.cdmfc.org/html/nietoperz.html A jestem ciekawy jak chcecie rozwiązać budowę skrzydła. Na planie przy swojej rozpiętości jest jednolite. Będziecie je dzielić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Czekam na plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Zapomniałem dodać że chyba tak jak przypuszczałem temat budowu nietoperza umarł śmiercią naturalną. Choć mam nadzieję że się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Nie wiem czy mam sie czuć winny ? Plany wróciły do Pana ? Co do śmierci tematu budowy, to nie byłbym taki pewien - planuje budowe, ale najpierw chce dobrze sie nauczyć latać (piperka katuje aktualnie) później Delfin 500 i myśle że nastepny będzie nietoperek . Wiem ze chyba troche przedwcześnie przysłowiowo "zawracałem dupe" - ale plany jak najbardziej zostaną wykorzystane, bo warto, a modelik ładny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Cco do budowy nietoperza napisałem tak bo jestem ciekawy jak wam idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Wiem do kogo Pan napisał, ale to ja jestem autorem wątku i to z racji jego istnienia wywiązała sie Pańska wymiana planów . Już wiem, ze plany nadal nie dotarły(spojrzałem na daty dodania postów...) PS. Jak narazie "zinwigilowałem" plany - już w miare wszystko rozumiem, teraz tylko tak jak napisałem, nauczyc sie latać, pozniej opanować szybowce a później można spróbować dziwologą-nietoperza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Plany to tylko papier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Mam nadzieje że sobie jakoś Panowie to jeszcze wyjaśnicie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam i pzrepraszam za zamieszanie. Robin nie zzymaj sie tak bardzo. Plany wyslalem do Ciebie 6.10. a nr nadania to RP121823040. Wyslane byly priorytetem poleconym oczywiscie i pewnie lada chwila beda u Ciebie. Co do odpowiedzi na PM to mea culpa . Faktem jest ze czesto czytam jeszcze rano przed praca wiadomosci ale nie mam czasu pisac no i zdaza sie ze potem w wirze zajec codziennych wyleci to z glowy. Zastanawia mnie tylko czemu nie dostawalem wczesniej powiadomien o napisanych postach w tym watku. Tak wiec daj znac jak plany dotra do Ciebie i jeszcze raz przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 OK, czekałem tylko na jakąś informację co z nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 W sobotę otrzymałem te nieszczęsne plany. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 To ja dziekuje za nie i oczywiscie mam je zeskanowane wiec jesli ktokolwiek jest chetny to przesle mailem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Hej KArol..I jak tam. Cos drgnelo czy dales za wygrana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.