Skocz do zawartości

WILCZE LASKI 14.09.2008 "MODELARSKIE POŻEGNANIE LATA&qu

Piotrek Pindral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łooo matko! Nie sądziłem że ktoś nagrywa. Ale chryja :lol::lol::lol:

Olo, co sie stało ? Twego lądowania osobiście nie widziałem. Wiaterek przeszkadzal?

Dodam jeszcze jedno zdjęcie :devil:

00001ka7.th.jpg

Opublikowano

Dzieki wszystkim za przybycie, dzieki Daro za ciepłe słowa. Wilcze Laski są magiczne, obiecuję, że jeszcze wiele, wiele razy zorganizuję takie spotkania, własciwie nie sadzę, zebym kiedykolwiek przestał je organizować :) pozdrawiam Piotrek

Opublikowano

Dopóki mamy czym latac to to będzimy sie spotykać w Wilczych Laskach.

Głos zza ściany

Nie pitol tylko się do skończenia modelu zabierz!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj przegladajac internet dowiedzialem sie ze organizowaliscie zakonczenie lata w wilczych laskach , szkoda ze nie wiedzialem o tym we wrzesniu(no ale to moja wina-potem bylem za granica) Bylem w sierpniu w wilczych laskach (na Wicherkach)ale ta pogoda mnie odstraszyla i nawet nie wyciagalem modeli, po godzinie odjechalem .

A na sierpniowych wicherkach to bylem w poprzednich latach juz 5 razy, fantastyczna zawsze byla pogoda a imprezka jeszcze lepsza, koledze Pindralowi i jego kompanom za organizacje nalezaloby wystawic 6-ke. Bo zawsze latanie i atmosfera byla wspaniala.

Czekamy na nastepny rok. Modelarze z Gorzowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.