Way Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Łooo matko! Nie sądziłem że ktoś nagrywa. Ale chryja Olo, co sie stało ? Twego lądowania osobiście nie widziałem. Wiaterek przeszkadzal? Dodam jeszcze jedno zdjęcie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Waylander fajne to zdjęcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Mam jeszcze kilka innych :devil: Nie wkleję teraz gdyż w robocie juz jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Dzieki wszystkim za przybycie, dzieki Daro za ciepłe słowa. Wilcze Laski są magiczne, obiecuję, że jeszcze wiele, wiele razy zorganizuję takie spotkania, własciwie nie sadzę, zebym kiedykolwiek przestał je organizować pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Dopóki mamy czym latac to to będzimy sie spotykać w Wilczych Laskach. Głos zza ściany Nie pitol tylko się do skończenia modelu zabierz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek89 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Na "pikniku" było bardzo super troche za zimno jak na piknik:D ale latało sie swietnie:) a okres opowiadania kawałow był najlepszy POZDRAWIAM:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dzisiaj przegladajac internet dowiedzialem sie ze organizowaliscie zakonczenie lata w wilczych laskach , szkoda ze nie wiedzialem o tym we wrzesniu(no ale to moja wina-potem bylem za granica) Bylem w sierpniu w wilczych laskach (na Wicherkach)ale ta pogoda mnie odstraszyla i nawet nie wyciagalem modeli, po godzinie odjechalem . A na sierpniowych wicherkach to bylem w poprzednich latach juz 5 razy, fantastyczna zawsze byla pogoda a imprezka jeszcze lepsza, koledze Pindralowi i jego kompanom za organizacje nalezaloby wystawic 6-ke. Bo zawsze latanie i atmosfera byla wspaniala. Czekamy na nastepny rok. Modelarze z Gorzowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.