fazol97 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Witam wszystkich! Zacząłem studia w Katowicach i wreszcie mogę powrócić do modelarstwa (chyba tutaj znajde jakąś modekarnie ;P). Chciałem zapytać o kilka rzeczy: 1. Właśnie modelarnia w Kato. Jaka i gdzie? Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje lub kontakt do osób z tego regionu. 2. Ile to będzie kosztować? Mniej więcej składki członkowskie (jeśli tak to się nazywa) i co zapewnia taka modelarnia? Znalazłem jakieś stare posty na ten temat lecz oddalają one do stron które już nie istnieją. Dziękuję za wszelką pomoc!
gucio72 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Zapytaj w Pałacu Młodzieży. Kiedyś była tam modelarnia, ale wydaje mi się, że już nie ma modelarni działających na tych zasadach co kiedyś. Wiem, że chłopaki z Rudy Śląskiej mają modelarnię. Ale nie wiem na jakiej zasadzie działają. Zapytaj sam http://pfmrc.eu/index.php?/topic/44424-modelarze-z-rudy-%C5%9Bl%C4%85skiej/page-62
Paweł Prauss Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Wiele już takich miejsc "na starych zasadach" nie zostało, ale póki co jeszcze są. Zapraszam do modelarni w Zespole Szkół i Placówek nr 2 na ul. Zarębskiego 2 w Katowicach oczywiście. Zajęcia prowadzę we wtorki i czwartki od 16:30 do 20:00. Koszty udziału w zajęciach symboliczne :-))
ostry_gl Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Lotnicza czy szkutnicza Cię interesuje?
Tabul Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 A w w mieszkaniu nie masz warunków? W forumach modelarskich możesz zdobyć multum instrukcji, porad, zdjęć jak budować i oblatywać modele.
ssuchy Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Witam wszystkich! Zacząłem studia w Katowicach i wreszcie mogę powrócić do modelarstwa (chyba tutaj znajde jakąś modekarnie ;P). ... Jaja sobie robisz? Teraz to imprezki z grzańcem i "laskami" w akademikach, już nie wspomnę, że dorywczo do skryptów zajrzeć trzeba na co i tak nie będziesz miał za wiele czasu!
Rekomendowane odpowiedzi