darek.3333 Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Co prawda dziś syn mi trochę pokiereszował model i mam sklejanie rozbitka. A jeszcze nie skończyłem sklejać nowego modelu z depronu. Teraz to by się na uspokojenie ta tabletka przydała...(żart) Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 spokojnie, bez nerwów posiedzi się do 2-3 w nocy, a nazajutrz ZABAWA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Synek rozbija a ja sklejam. No cóż ale taka rola rodziców choć młodzież też mogłaby się trochę do roboty wziąć. Ale wiadomo trzeba pilnować szkoły. Nie jest tak źle , wystarczy poświęcić ze dwie godziny i będzie sprawny. Ale na razie nie mam do niego serca i trochę popchnę do przodu deprona. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.