potemp667 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Regulator kupiłem jako "nowy" z nowym modelem na allegro. Po podłączaniu ładnie pika, po dodaniu gazu na początku nie reaguje, w połowie zakresu drążka włączają się wolne obroty (dmucha jak suszarka), do końca zakresu nic się nie zmienia. Silnik działa z 10% mocy w systemie 0/1. Znalazłem instrukcje PL, wykonałem kalibracje drążka, zmieniałem tryby i nic się nie zmienia. Na innym pakiecie, silniku, odbiorniku to samo. Zanim go wyrzucę czy są jakieś rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Cześć, jak go będziesz wyrzucał to przeleję Ci za wysyłkę i go wezmę. A poważnie. Sprawdź go z Jeti Boxem - wygodne proste programowanie. Ten ESC mam mnóstwo opcji. Jak to nie pomoże, napisz do Jeti. Na 99,9% poproszą żebyś go wysłał, zreperują lub odeślą Ci nowy. Tak było z moim Advance 30 - wymienili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Pierwsza rada to skalibrowanie drążka gazu. Druga to RESET DO USTAWIEŃ FABRYCZNYCH . Trzecia to zapakowanie w kopertę i wysłanie do JETI z opisem uszkodzenia - miałem kilka takich przypadków z różnymi awariami i zawsze wymieniali sprzęt na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Jest jakiś c.d. sprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potemp667 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wkurzyłem się i zostawiłem regiel na półce. Dziś przestałem się obrażać i zrobiłem podejście nr 2 i działa idealnie. Czary? Nie - ludzka głupota. Za pierwszym razem na szybko podpiąłem zasilanie przez krokodylki więc cienkie kable kradły moc. Dziś zalutowałem odpowiednią wtyczkę i wszystko jest ok. Regiel idzie na giełdę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi