Gość Kaziuk Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 To dopiero co wyjęty z pudełka silnik, świecy nie ma, a jest w nim niepokojące zjawisko - w okolicach górnego zwrotu mam wrażenie jakby się przycierał, a nawet dotykał lekko głowicy (czuje się wtedy mały luz na korbowodzie)... Czy w niedotartym to normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Jak wkręcisz świecę to te objawy miną.A po wstępnym dotarciu to już na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 O ile jest to silnik w technologii ABC to przycieranie się tłoka w górnym punkcie zwrotnym jest normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Tak myślałem, jednak przed zapalaniem wolałem się upewnić. Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Co do świecy to ASP nigdy nie daje w zestawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Tak, wiem. Zastanawiam się dlaczego. Cwane skośnookie, pewnie żeby zwalaić na świecę... :wink: Sprawdziłem - drugi oraz 15ccm z pudełka zachowują się identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.